Follow and Like...Komen??







Do you get what i mean??
haha..betulkan..setiap kali kita menjemput blogger lain,kita akan menyapa dengan berkata,"hi there,come follow and like my blog".Kenapa tak cakap sekali dngan komen?apa salahnya bertanya untuk meminta komen?..

Kita seharusnya meminta komen dari blogger-blogger lain agar mendapat reaksi dari mereka mengenai posting yang kita berikan..dengan ini akan dapt merapatkan hubungan diantara blogger-blogger lain dan juga mendapat info dari balasan yang diterima.
bukannya hanya ingin meminta untuk follow dan tiada apa-apa selepas itu..
apa yang kita dapat..
bnyk follower??lucunya..
buat apa dpt bnyk follower kalau langsung tidak pernah membaca posting kita...

huh,mungkin sudah menjadi kebiasaan sampai saya pun terikut-ikut..



5 comments:

Dzulqarnaen said...

haha , agree 100% skg ni kbykkn mcm tu kot :) (peringatan untuk diri sendiri juga)

gaararex said...

itu la tu..bagus lagi kita mulakan sendiri untuk berkomen,jadi org lain pun terikut2 juga..hehe..

Miawwww said...

I agreed too with your statement,,kdng2 sye pun trikut skali,,ahh,,dh jdik stu tabiat dh skang,,tpi sye akn ubh sume tu,,thanks sbb bgi tau bnde ni,

gaararex said...

hahaa betul kan miawww...thx for your comment too..hee

Schasha Ajamain said...

hehe . . 100% d sokong . . :)