Virtual Wifi Router - Make your Own Wifi router



HEEEEllloooooo my readersss..
huhuhuhu..soryy soryyy sebab lama tak update~~
bukan tak ambi peduli ngan blog tapi bz skit ngan FB..haha..

oklaa..ni kali,saya nak share entri tentang share wifi pulaa..
mungkin ramai tak tahu apa yang dimaksud kan..hehe..
gini,contohnya kamu mendapat laluan wifi dari jiran sebelah tetapi jiran kamu yang sebelah pula
tidak mendapat laluam wifi kerana terlalu jauh atau pun,handphone anda langsung susa untuk mendapatkan wifi..
so penyelesaiannya,kita akan membuat laptop atau pc kita sendiri sebagai router sendiri iaitu,
kita akan membuat laluan wifi sendiri melalui penerimaan dari router yang kita ambil...
syokkkan!!macam kita la kononnya tuan punya wifi tuuu,padahal kongsi jeee..hehe..
cubaaaa laaa,...tak salah berkongsi pun,bukannya kita curi line orang..kan kan kan..:)

download link:
click here to download

credit goes to CNET.COM

3 comments:

Nabeel Fikree said...

Thanks ! Akan saya cuba . :))

KertasWarnaMerah said...

nice info,walaupun susah sikit nak baca tulisan font tuh.huhu^^

tyr ren ce said...

trima kaseh, ini la benda yg dcari2..